Wednesday, April 6, 2011

Aisehmen...

Assalamualaikum...

urmm..actually ak busy sikit arini dengan keja..tapi disebabkan hal yang bos aka supervisor ak bagitau tadi,ak rasa ak kena luahkan SEKARANG JUGAKKK!!!!!....

5 minit yang lalu,bos aku cakap tingkat 2 ni ada buat macam ala2 gotong royong esok..tapi bos ak suruh ak pakai t-shirt hijau..urmm..memang la ada tapi ak hanya ada "t-shirt nak pi pekan"..Maksud ak,t-shirt tuh xsesuai la pakai pi pejabat..Ak xdak "t-shirt nak pi pejabat"..adoiii..cena erk??...bantai jah lah esok..gotong-royong tuh dibuat sebab CMU tingkat ak nak dapatkan ISO..ISO tu apa?..ha,,carik sendiri..ak xdak masa nak tolong search kan..hati ak membara ni..tengah semangat nak cita main point nih..walaupon CMU xdak kena mengena dengan unit ak,tapi disebabkan tingkat yang sama..So kena la join seKAKI...yang tuh ak xkisah..Tapi....


THE MAIN POINT ENTRY NI...tadi bos ak cakap....Esok nak buat makan2 lagi...ahhaha..betoi cakap siha..tingkat ak ni suka buat makan2..kalu ak keja lagi lama sini..TOBAT ak bertambah gemok lagi!!..mkn2 tuh buat pagi dan tengahari..WAT????...gila2..Tujuan makan2 tuh??...untuk jamuan selamat untuk pekerja Tm tingkat ak ni,nak pi umrah,pastu nak buat jamuan farewell pekerja TM yang nak berhenti kerja kat itngkat 3 xsilap ak dan satu lagi UNTUK AKU!!...yaaa,ak tau..semua dengaq kan..untuk AKU!!!..memang ak tau,jabatan lain mungkin atau memang buat untuk budak2 under depa..tapi lepas ak dengaq bos ak cakap macamtu..dan2 ak rasa SEBAK!...


CIS!!!....hampir2 aiq mata jantan ak nak meleleh..Siap bos ak bagitau,dia nak bagi hadiah time last day ak kerja..@$^@$@#$^..ak bukan marah tapi .....YA ALLAH...sepatutyar ak yang kena bagi hadiah kat depa..ak punya lar dok pikiaq,nak bagi hadiah apa kat bos ak..tengok2 depa plak yang nak bagi hadiah..ishk2...depa ni membuatkan ak rasa susah nak tinggai tempat ni....ak xperlu semua ni..(padahal suka)..xlah..ak rasa terhutang budi GILAR2 kat bos ak sebab selama ni dia jaga ak dengan baik...Siap manjakan ak dengan makanan2 yang membuatkan diet ak hilang..Mintak2 ak xnangis esok!!!....aisehmen....ak nih,dahlar hati besaq kuman..cepat TERSENTUH BEB!..adoiiii....


P/S:Kebetulan tadi abg technician lalu tepi ak..Tup2.dia kata,"o000,tulis blog"..TERKEJUT BERUK AK!..nasib baik sekali lalu jah..pastu ak hanya mampu mengukir senyuman manis ala2 pahit gitu..Aduhh,kalau lah dia berenti LAMA kat meja ak,mampuih..kantoi!..dahlar ak tergumpat pasal dia kat sini..Mintak2 dia xnampak url blog ak..hahahhaa...
(takut2).Tau takut..heeee~

1 comment:

  1. wa..cm mner nk add blog2 yg kiter suker tgk????huhuhuh...

    ReplyDelete